Logo Marks Koi
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Alleen de beste zijn goed genoeg
Bezichtigen op afspraak
De gewonnen prijzen spreken voor zich

Mark Koi Blogs lezen

Nieuwe site Marks Koi Live

Marks Koi is trots op onze nieuwe website, waar u een uitgebreid aanbod van hoogwaardige Koi kunt vinden. Met ons gebruiksvriendelijke platform kunt u eenvoudig ons diverse aanbod verkennen en filteren op verschillende criteria, zoals variëteit, kweker en leeftijd. 

Ons Aanbod

Naast ons ruime assortiment in Nederland verblijft een aanzienlijk deel van onze Koi in Azukari bij gerenommeerde kwekers in Japan, wat staat voor uitzonderlijke kwaliteit en zorgvuldige selectie. 

Service voor u als klant

Heeft u vragen over een specifieke Koi? Geen probleem! Via onze handige formulieren kunt u gemakkelijk vragen stellen en meer informatie opvragen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat om de eigenschappen van de vis, de kweker of het reizen vanuit Japan. 

Op zoek naar uw Droom-Koi?

Laat ons weten wat u zoekt en wij gaan voor u op jacht in Japan. Liever zelf mee? dat kan ook lees er alles over op de Koi Hunting Japan Pagina. 

Meertalige Ondersteuning

Onze website is beschikbaar in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo kunt u ons aanbod bekijken en uw vragen stellen in de taal van uw voorkeur.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod en duik in de prachtige wereld van Koi!

Blog Nieuwe site Marks Koi live

Meer interessante berichten

Open dag 1 & 2 juni
Blog

Marks Koi / Marks Koivoer Opendag 2024

Ontdek de wereld van Marks Koi en Marks koivoer tijdens onze exclusieve Open Dag in Broek en Waterland op 1 & 2 juni! Ben jij een liefhebber van prachtige koi en ons hoogwaardig koivoer? Dan is onze Open Dag een

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact op met ons

Heeft u een vraag over één van onze koi, een japanreis of over het houden van koi? Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag verder!

Marks Koi