Logo Marks Koi
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Alleen de beste zijn goed genoeg
Bezichtigen op afspraak
De gewonnen prijzen spreken voor zich

Mark zoekt uw koi in Japan​

Mark zoekt voor u als klant in Japan de beste Koi binnen uw mogelijkheden​

Een Japan reis is niet voor iedereen weggelegd. Toch kan u met ons mee kijken in Japan, dat wil zeggen: Ik kan uw ogen zijn in Japan. U kan aangeven wat u zoekt, ik zal dan bij de door u aangegeven Kweker voor u gaan kijken. Koi die ik goed genoeg vind om aan u te tonen, zal ik selecteren en aan u voorstellen. U bepaald of u er mee akkoord gaat. Ik neem u in elke stap van de Koi hunt mee. 

U geeft aan wat uw wensen zijn. Dus u bepaald zelf de kweker, variëteit, leeftijd en niet te vergeten uw budget. Voordat ik vertrek zal ik u wel vertellen of hetgeen u vraag realistisch is. Maar ik zal u zeker begeleiden in de mogelijkheden.

De eerste volgende reis naar Japan zal najaar 2024 zijn​

Als u wil dat ik voor u één of meerdere Koi ga zoeken, dan kan u dat het beste tijdig aangeven. Onze reis zal van Noord en Zuid japan gaan. Zo kunnen wij een groot aantal Kwekers bezoeken. Als u een specifieke Koi van een Kweker wenst, dan moeten ik dit van te voren kunnen inplannen. 

Onder aan deze pagina vind u het formulier voor uw aanvraag.

Gaat u liever mee om zelf de Koi van uw dromen, rechtstreeks bij de Kweker in Japan, zelf uit te kiezen, die mogelijkheid is er ook. Lees meer over Koi Hunting Japan op de Japan reizen pagina

Koi Hunt zoekopdracht. Welke Koi mag ik voor u gaan zoeken?

Mocht u na het lezen van deze pagina mij een zoekopdracht te willen geven, dan vragen ik u dit onderstaande formulier zo compleet en realistisch mogelijk in te vullen.

Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details en de volgende stappen te bespreken.

Marks Koi