Logo Marks Koi
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Alleen de beste zijn goed genoeg
Bezichtigen op afspraak
De gewonnen prijzen spreken voor zich

Koi hunting in Japan​

Mark begeleid je graag tijdens de Japan reis op zoek naar de Koi van je dromen

Marks Koi biedt klanten de mogelijkheid om mee te reizen naar Japan op Koi Hunt om daar eigenhandig met begeleiding en advies Koi te kopen. Dit biedt u de mogelijkheid om bij de bron, de beste kwekers van Japan, uw eigen vissen te selecteren, te kopen en over te laten komen naar Europa.

Tijdens een reis naar Japan op jacht naar uw eigen Koi wordt ook wel Koi hunt genoemd. Bent u een Jager? Wij omschrijven het liever als een zoektocht. Is een Japan reis voor u niet weggelegd, dan kan u ons een zoekopdracht geven. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina. 

Wanneer reizen we naar Japan

Over het algemeen vinden de reizen plaats in het voor- en najaar. 
Veelal proberen wij deze reizen te combineren met enkele bezienswaardigheden. Maar de hoofdmissie van de reis is het bezoeken van de kwekers en u de kans te bieden de mooiste vis uit te zoeken en te kopen voor uw eigen koi vijver. Maar er is zeker ruimte voor u om een goede impressie van Japan, haar mensen, haar cultuur en haar bezienswaardigheden te krijgen.

Zelf uw droomkoi uitzoeken bij de kweker

Beelden van eerdere Japan reizen

Welke mogelijkheden zijn er?

De reizen kunnen onderverdeeld worden in 3 specifieke reizen.

 • Noord Japan
 • Zuid Japan
 • Noord en Zuid Japan

Als u kiest voor een verblijf in het Noordelijk gedeelte van Japan dan zal de uitvalbasis het JR-East Hotel Mets Nagaoka zijn.

Voor het zuidelijke gedeelte van Japan hebben we het Hiroshima Airport Hotel als startpunt.

Wat kan u verwachten

Inbegrepen in de reis:

 • Vliegticket
 • Verblijf in hotels
 • Vol pension
 • Reis naar kwekers
 • Bezienswaardigheden onderweg

Niet ingegrepen in de reis:

 • Reis verzekering
 • Annulering verzekering
 • Kroeg/Bar bezoeken
 • Winkel bezoeken
 • Gekochte Koi

Aanvullende informatie over de Japan reis

Afhankelijk van uw wensen zal een reis 5 – 15 dagen duren. U kunt zelf aangeven welk gebied van Japan uw voorkeur heeft, of misschien zelfs welke Kweker u graag wil bezoeken. U kunt ook aangeven welke variëteit van de Koi u zoekt, dan zal ik de beste kwekers voor u selecteren en de reis daar op aanpassen.

Wij reizen in groepen van max. 4 personen. Doordat wij in kleine groepen reizen kunnen wij dus meer kwekers bezoeken, terwijl u net zo veel tijd bij de kwekers spendeert. Dit komt natuurlijk door de geringere wachttijden. Zo kunt u in 5 dagen vele kwekers bezoeken en uw koi in alle rust selecteren.

Elke ochtend na het ontbijt vertrekken we richting diverse kwekers. Deze reizen zullen gedaan worden per auto. Lange afstanden leggen we af per hoge snelheidstrein.

We kopen alleen in bij Kwekers in Japan die regelmatig op KHV getest worden. Vissen die bij mij in Quarantaine blijven worden erna nogmaals getest. U als klant zelf die vis in Japan inkoopt bent voor deze tweede test zelf verantwoordelijk.

Interesse in een Koi reis naar Japan?

Mocht u na het lezen van deze pagina interesse hebben in een Japan reis. Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en prijsaanvraag.

De prijs van een Japan reis is afhankelijk van de duur en de reisafstand. 

Hoe meer u al weet over wat uw wensen zijn, des te beter kan ik u antwoorden. 

Marks Koi